Set bersalin air mancur online dating Black quiking xxx

Entry hari ni sebenarnya adalah untuk menjawab soalan….kerap aku di tanya berapa sukatan susu Fayel…soalan yang diajukan ini biasa nya adalah dari Susu Formula S26 Progress yang color purple tu untuk Langkah 3 (umur setahun- 3 tahun)…sebab nya aku paham kenapa...

skop susu dia panjang dan besar…belakang kotak tulis 5 skop untuk 7 oz....banyak nyaaaaaa…..serius masa memula aku beralih dari Anmum ke S26 memang aku pun terkejut…besar panjang nya skop…aku ikut seperti dalam kotak 5 skop…Fayel reject…tu yang memula ada konflik bersama S26 dia tak nak terima minum...memang frust sangat masa tu…

Fayel tukar dari Anmum ke S26 sebab Anmum najis nya bertukar creamy kuning cair... Bila jadi kes macam ni…as mum …kita main peranan mengkaji menyiasat apa punca anak reject susu…susu formula rasanya sama saja semua kecuali berperisa…lalu aku compare kan rasa Anmum dan S26…..

Anmum rasanya agak tawar lemak…S26 ni lemak manis rasa nya…5 skop tu agak pekat dan rasa nya tak sesuai dengan Fayel yang dah biasa dengan Anmum lemak tawar itu…skop Anmum dan S26 adalah berbeza…skop Anmum agak kecik sedikit berbanding S26…Aku telah menurunkan jumlah skop susu Fayel kepada 3 skop sukatan sahaja bersamaan 8 oz…lebih kurang anggaran macam ni 1 skop bersamaan 2 oz..anak korang minum 5 oz..

Rawang tu dekat aje dengan Gombak still dalam daerah yang sama..satu je la masa nya ada lah terhad..datang klinik gomen kena awal pagi..silap plan nk gi petang...nasib call dulu ...12.30 tutup katanya...what!! Fayel pegang kejap je pastu dia biar je.bising katanya..tu idak la .nak cari tempat tu rasa lama..walhal dekat je..waze memang tepat dituju tapi ikut jalan jauh..pegi senang dah ..Tujuan utama pergi klinik vet nak vaksin kan lilopa..since adobt dia tak pernah lagi buat vaksin..anak kucing lagi memang kena vaksin...memula dia datang rumah ada je masalah kena kat dia...3 hari bela dah kena sakit mata...huwaaaaa...tensen mak...merah merah mata dia..la tak biasa bela anak kucing...tanya pada geng mak kucing..yang sudi bagi krim mata..terus elok..kucing suh vaksin kan...kitten memang ada je masalah..baik lah..Klinik Vet kerajaan yang aku google ada dua di sekitar KL...Deeja Cosmetic...hasil keberkesanan produk ni ramai dah akui...tagline dia keayuan semulajadi ...yeszaa...terbaik..dia pun si cantik manis Sherry Ibrahim..ig dia sendiri tunjuk cara cara dia pakai...bukan propa ye..memang pakai produk ni..aku teruja gak nak mencuba.tau muka aku secantik kulit dia..Banyak testimoni positif berjaya dengan Deeja Cosmetic....boleh baca pengakuan sebenar nya..termasuk aku sendiri....hehehe..citer banyak tak guna nanti orang tak caya so korang tengok la sendiri yekkkkkkkksangat la di syorkan mencuba Deeja Cosmetic ini...hasilnya pasti korang puas hati..sendiri gebang ni aku pun pakai weh .paling suka sabun dia...semakin cuci semakin bersih...lembut aje..layari info seperti di bawah untuk maklumat lebih banyak dan sebarang pembelian....

Search for set bersalin air mancur online dating:

set bersalin air mancur online dating-63set bersalin air mancur online dating-69set bersalin air mancur online dating-31

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “set bersalin air mancur online dating”